Wie bent u?

Hoe kunt u een goed advies krijgen als ik, Hugo Vossen, niet weet wat u belangrijk vindt in uw leven? En wie u bent?

Wat u beweegt? Wat uw drijfveren en wensen zijn? Wat wilt u niet en vooral wat wilt u wel goed geregeld hebben? Wat zijn uw (dure) hobby’s? Houdt u van risico’s of neemt u het zekere voor het onzekere?  En uw partner? Zitten jullie hetzelfde in de wedstrijd? Hoe leeft u financieel? Eén van de mooiste aspecten van mijn vak is om erachter te komen:

Wie bent u eigenlijk??

Pas als ik u tijdens een vrijblijvend inventarisatiegesprek beter heb leren kennen, dan ga ik, Hugo Vossen u adviseren, in duidelijke en heldere taal, over uw hypotheek zodat de ‘zak met geld ‘ voor nu goed geregeld wordt! Dat is het uitgangspunt. Dan denkt u: geregeld! Niet dus!!

En vervolgens…… ga ik, daar waar de meeste hypotheekadviseurs stoppen, u doorvragen, inzicht geven en adviseren in de financiële risico’s die tijdens uw leven op uw pad kunnen komen.. Waar u, ik en iedereen tijdens ons mooie leven mee te maken kunnen krijgen.

Laten we er niet om heen draaien: Overlijden, langdurig ziek, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensionering, eerder stoppen met werken, en last but not least: echtscheiding/uit elkaar gaan maar ook andere financiële gevolgen zoals: brand, lekkage, diefstal, schade aan auto, claims, hoge studiekosten etc.

Hoe goed bent u hier (financieel) op voorbereid?

Hugo Vossen gaat u in Jip en Janneke taal meenemen in dit financiële oerwoud. Niets moet… Alles kan. Het gaat erom dat u weet wat er mogelijk is, wat het allemaal inhoud, wat het prijskaartje is en vooral dat u op dit moment een bewuste keuze gaat maken, immers: Financiële rust is een must!

Zodat u er een goed gevoel over heeft en dat u vervolgens door kunt gaan met prettig en financieel zorgeloos wonen, werken en genieten van het leven. Wat dat laatste bent u ook! Toch? Ik, Hugo Vossen ben nieuwsgierig naar u en vindt het leukste aan mijn ‘vak’ om te ervaren wie u bent en om u Helder en Vertrouwd te helpen en te begeleiden.

Het gaat helemaal immers niet om de hypotheek of de verzekering…. Dat zijn slechts producten, die ik voor u goed ga regelen. Nee, het gaat uiteindelijk om u en uw financiële rust!

Bent u ook nieuwsgierig geworden?

maak een afspraak

0495- 744 055

Maak kennis met Hugo Vossen

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Één vast contactpersoon

  • Altijd de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden

  • Deskundige adviseur: NVHP en EFA en WFT gecertificeerd

  • Altijd bereikbaar

  • Onafhankelijk, keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders

  • Altijd de juiste verzekering die bij u past

Hypotheek nodig?

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden.

Verzekeringsadvies

Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren biedt u een ruim aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd.

Advies op maat

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen