Lenen & kredieten

Geld lenen kost geld

Wie kent dit zinnetje inmiddels niet? Om een goede afweging te maken of dit wel bij u past en zeer zeker ook wat het effect hiervan is op uw financiële situatie en toekomst, nodig ik u uit om hierover uitgebreid met mij in gesprek te gaan.

Een financieel advies is altijd maatwerk

We kunnen kiezen uit legio kredietverstrekkers. Maar welke geldlener is nou geschikt voor uw persoonlijke lening?

Wilt u ook weten wat ik voor u kan betekenen en welke mogelijkheden er zijn of kent u iemand die ik kan helpen? Bel of app en maak een afspraak met mij. Dit kan overal, bij u thuis, bij mij op kantoor of extern.

 

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Één vast contactpersoon

  • Altijd de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden

  • Deskundige adviseur: NVHP en EFA en WFT gecertificeerd

  • Altijd bereikbaar

  • Onafhankelijk, keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders

  • Altijd de juiste verzekering die bij u past

Financiële planning?

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen. Lees meer over financiële planning.

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Inlevend, meedenkend advies op maat!

Voor ons leek de stap voor het kopen van een eerste huis nog ver weg. We wilden ons eerst oriënteren. Nu zijn we blij met het goede, deskundige advies dat we bij Hugo Vossen hebben gekregen. In korte termijn bleek wat we niet voor mogelijk hielden toch mogelijk en voelden we ons veilig de eerste stap te maken. De gesprekken waren vertrouwd, persoonlijk en met een menselijke en vrolijke insteek. Een adviseur die we iedereen zouden aanraden!

R. van Heugten en S. Pennings