Verzekeringen

Ook help ik u graag bij het kiezen van de juiste en voordelige schadeverzekering, privé én zakelijk.

Hugo Vossen voor particuliere- en zakelijke verzekeringen

Goed verzekerd zijn geeft je rust en een prettig gevoel. Ik geef advies op het gebied van particuliere- en zakelijke verzekeringen en heb alle know how in huis om u te adviseren bij het afsluiten van een passende verzekering. Immers, geen situatie is hetzelfde.

Bij mij betaal je een scherpe premie voor de beste dekking en staat er bij schade altijd iemand voor je klaar. Een geruststellend gevoel toch?

 

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Één vast contactpersoon

  • Altijd de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden

  • Deskundige adviseur: NVHP en EFA en WFT gecertificeerd

  • Altijd bereikbaar

  • Onafhankelijk, keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders

  • Altijd de juiste verzekering die bij u past

Ruim aanbod particuliere verzekeringen

Ik bied u een ruim aanbod aan particuliere verzekeringen. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd. Dat betekent dat u kunt rekenen op een optimale service, eerlijke informatie en begrijpelijke producten. Deze producten zijn bij mij af te sluiten. En ons eerlijke advies krijgt u er uiteraard bij!

Noodzakelijke bedrijfsverzekeringen

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Ik inventariseer voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wat onze klanten over ons zeggen

Inlevend, meedenkend advies op maat!

Voor ons leek de stap voor het kopen van een eerste huis nog ver weg. We wilden ons eerst oriënteren. Nu zijn we blij met het goede, deskundige advies dat we bij Hugo Vossen hebben gekregen. In korte termijn bleek wat we niet voor mogelijk hielden toch mogelijk en voelden we ons veilig de eerste stap te maken. De gesprekken waren vertrouwd, persoonlijk en met een menselijke en vrolijke insteek. Een adviseur die we iedereen zouden aanraden!

R. van Heugten en S. Pennings