Waarom Hugo Vossen?

Wie ben ik?

Mijn naam is Hugo Vossen en heb meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van financiële advisering, hypotheken en verzekeringen. Ik ben getrouwd met Marjan en we hebben drie kinderen Rick, Angelique en Wouter. Ik vind sporten erg leuk en beoefen actief wekelijks zaalsport met een leuke groep, cardiotraining, mountainbiken en wielrennen en in de winter squash. Daarnaast houd ik me graag bezig met tuinieren en netwerken. Ik woon met veel plezier in Nederweert op Boeket 11.

Ik, Hugo Vossen ben nieuwsgierig naar u en vind het leukste aan mijn ‘werk’ om te ervaren wie u bent én om u Helder en Vertrouwd te helpen en te begeleiden bij diverse financiële keuzes. Ik wil u vragen de rubriek: Wie bent u? zo meteen te lezen: Het gaat uiteindelijk om u!

maak een afspraak

0495- 744 055

Maak kennis met Hugo Vossen

Mijn vak = Hypotheken & Verzekeren

Als gecertificeerd hypothecair planner ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners, ben ik Erkend Financieel Adviseur en sta ik garant voor een persoonlijk gedegen advies op maat.

Ik help u met onafhankelijke financiële oplossingen en zorg hierdoor voor financiële rust zodat u met een gerust hart dingen kunt blijven doen waar u goed in bent maar vooral lekker kunt leven! Dit alles in Jip en Janneke taal.

Gewoon goed en onafhankelijk advies

  • Één vast contactpersoon

  • Altijd de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden

  • Deskundige adviseur: NVHP en EFA en WFT gecertificeerd

  • Altijd bereikbaar

  • Onafhankelijk, keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders

  • Altijd de juiste verzekering die bij u past