Hugo Vossen: Financiële oplossingen

Helder & Vertrouwd

Een financieel advies is altijd maatwerk! Bij Hugo Vossen Hypotheken & Verzekeren begrijpen we dat als geen ander.

Een onafhankelijk advies geven wij pas nadat we u en uw situatie hebben leren kennen. Bij Hugo Vossen nemen we de tijd voor een goed gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor. Zo leggen we de solide basis voor een advies waar u echt wat aan hebt. Helder en Vertrouwd!

Hypotheken

Bent u op zoek naar de beste maximale hypotheek met de beste rente en goede voorwaarden?

Verzekeringen

Ook help ik u graag bij het kiezen van de juiste en voordelige schadeverzekering, privé én zakelijk.

Lenen & kredieten

Geld lenen? We kunnen kiezen uit meerdere kredietverstrekkers. Geld lenen kost geld, wie kent dit zinnetje inmiddels niet?

Financiële planning

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld.

 

Mijn Passie

Mensen, u helpen! Het mooiste van mijn vak is dat ik u mag begeleiden bij uw wensen zoals onder meer het kopen of verbouwen van uw droomhuis of bijvoorbeeld uw wens om eerder te kunnen stoppen met werken.

Mijn belangrijkste ambitie is om mensen te helpen en te ontzorgen bij het maken van de juiste (financiële) keuzes door het geven van overzicht, inzicht met als resultaat financiële rust. Dit doe ik met de volgende ‘ingrediënten’: goed luisteren, empathie, integriteit, professionaliteit, duidelijkheid, onafhankelijk, gedreven, toegankelijk, resultaat en niet te vergeten humor, icm Helder en Vertrouwd.

Dus…. Wilt u ook weten wat ik voor u kan betekenen of kent u iemand? Bel of app (06 – 363 01 352) en maak een afspraak met mij. Dit kan overal, bij u thuis, bij mij op kantoor of extern.

Bedankt alvast en graag tot binnenkort.