Hypotheek nodig Someren?

De hypotheek adviseur met persoonlijke aandacht voor uw (woon)situatie

Eerlijke resultaten beginnen met persoonlijk gesprek

Hypotheekadviseur Hugo Vossen is een klein kantoor dat is gespecialiseerd in afsluiten van hypotheken. Wij werken op een unieke manier aan uw aankoop van de woning. We werken namelijk vanuit uw situatie en toekomst plannen. Wij kijken altijd wat goed is voor u zonder dat u er later spijt van heeft. Want een lage maandlast nu kan betekenen dat u later meer betaald (of andersom) Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren is een klein kantoor, waardoor u altijd contact heeft met één vast contactpersoon.

Waarom Hugo?
Eerlijk & transparant hypotheekadviseur

Mijn naam is Hugo Vossen en heb meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van financiële advisering, hypotheken en verzekeringen. Ik ben getrouwd met Marjan en we hebben drie kinderen Rick, Angelique en Wouter. Ik vind sporten erg leuk en beoefen actief wekelijks zaalsport met een leuke groep, cardiotraining, mountainbiken en wielrennen en in de winter squash. Daarnaast houd ik me graag bezig met tuinieren en netwerken. Ik woon met veel plezier in Nederweert op Boeket 11. Hieronder vindt u al onze voordelen op een rijtje.

 • Betaalbaar en eerlijk advies
 • Met het oog op uw toekomst
 • 30 jaar hypotheek ervaring
 • Onafhankelijk
 • Klanten reviews om trots op te zijn!

Meer over Hugo Vossen

Gewoon goed en onafhankelijk advies

 • Één vast contactpersoon

 • Altijd de laagste rente in combinatie met de beste voorwaarden

 • Deskundige adviseur: NVHP en EFA en WFT gecertificeerd

 • Altijd bereikbaar

 • Onafhankelijk, keuze uit meer dan 25 hypotheekaanbieders

 • Altijd de juiste verzekering die bij u past

Hoe sluit je de juiste hypotheek af?

Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren werkt op basis van een effectieve werkwijze aan uw hypotheek. Altijd met uw persoonlijke situatie als speerpunt. Wij verhogen uw kwaliteit van leven middels een passend maandbedrag die bij u past. Met als resultaat: super tevreden klanten in de regio Someren! Wij zijn onafhankelijk dus geen voorkeur voor welke aanbieder dan ook.

Meer over hypotheken

Hypotheek nodig Someren?

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden.

Verzekeringsadvies

Hugo Vossen Hypotheken en Verzekeren biedt u een ruim aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd.

Advies op maat

Met financiële planning gaan we invulling geven aan de plannen die u heeft met uw geld. Hoe die doelen te bereiken, gaan we beoordelen aan de hand van een aantal vragen

Wat onze klanten over ons zeggen

Met goed advies de deur uit

Al jaren zijn wij tevreden klanten bij Hugo Vossen.
Voor elk advies groot of klein je wordt altijd netjes en correct te woord gestaan. Zowel telefonisch en/of kantoor de afspraken die gemaakt zijn worden nagekomen. Maar het allerbelangrijkste is dat er naar je geluisterd wordt en dat je met een goed advies de deur uit gaat.

Ga vooral zo door!

Marc en Astrid

Altijd netjes behandeld!

Zoals al die jaren dat ik bij jullie klant ben, hebben jullie mij altijd netjes behandeld. Ook zelfs als ik of iemand van mij gezin in het weekend problemen hadden. Dus voor mij persoonlijk contact is voor mij zeer belangrijk en dat is bij jullie te vinden.

Jos Stultiens

Korte lijnen

Iedereen kent elkaar dus korte lijnen. Werkt naar ons idee veel efficiënter. Wij zijn zeer tevreden.

Ron en Nancy Janssen